Diverse chestii pe scurt (de azi)

Chiar nu m-a interesat sa aflu cine va fi noul patriarh (eu sunt catolic, remember?). Inca stau la bunici, cu tot cu Gramo, fiindca la noi acasa e un nene care face foarte mult praf.

Azi n-am iesit la plimbare, cica era frig si vant. Eu as fi vrut sa ies. Asta e, nu-i prea grozav sa depinzi de alti oameni si sa nu poti sa faci tot ce vrei. Nici de mancare n-am primit atunci cand am avut chef. E cam nashpa sa fii bebelus, clar!

Voi astia care cititi pe aici aveti noroc – n-o sa ajungeti sa mai fiti bebelusi. E o boala de care ati scapat definitiv.

Va zic eu, n-are rost sa ma invidiati. Adica, in fine, nu sunt responsabil pentru actiunile mele si nimeni nu m-ar putea condamna pentru nimic din ceea ce fac, ceea ce e cool, dar nici n-as avea cum sa merg de unul singur si sa jefuiesc o banca.

Nu ca mi-as dori. Zic si eu,… asa,… 🙂

*

Azi au incercat sa ma cantareasca. Pai ce, e dupa ei? Eu chiar n-am nici un cuvant de spus? Ok, vorba vine, sigur ca n-am cum sa spun nici un cuvant, fiindca nu stiu sa vorbesc. Offff, ce complicat! Trebuia sa spun: “eu chiar n-am nici un urlet de scos?”

*

Ah, tineti minte faza aia care mi s-a parut simpatica, cu vomitatul, nu? Azi am reusit sa fac ceva in genul ala, dar pe cealalta parte. Se uita toata lumea la mine cu ochii mari, dupa aia au inceput sa faca unul catre altul “bla-bla-bla”, si iar “bla-bla-bla” si tot asa. N-am inteles nimic. 🙁

Mai aveam niste chestii de scris dar acum imi e somn. Hai ca v-am tras un ragait si-am fugit! 🙂

p.s. Don’t worry, miroase a lapte. 🙂
p.p.s. Ok, a lapte batut. 😛

2 thoughts on “Diverse chestii pe scurt (de azi)”

  1. lol… loooool…. looooooool… =))

    ‘bebelusii nu gandeste, ei face legea’

Comments are closed.