Strada pe care am copilarit

Eu nu stau pe o strada, ci pe o “intrare”. Strada principala catre casa mea e Carol Davila. Acum astia de la primarie au pus o placuta chiar pe coltul strazii cu numele “Strada pe care am copilarit” (i-am spus lui Gramo sa faca o poza, dar se pare ca ii este lene sau are alte chestii de facut, fotografiaza tot felul de prostii, in fine,…).

E weird! Cum pot sa spun ca m-am nascut pe “Strada pe care am copilarit”? Macar daca s-ar fi chemat “Strada pe care o sa copilaresc”. Dar asa? Bah!

13 thoughts on “Strada pe care am copilarit”

 1. @nada: pai,… daca bunica sta pe “Strada pe care sta bunica”, inseamna ca si bunica ei tot acolo trebuie sa locuiasca, nu? si la fel cu bunica bunicii bunicii si asa mai departe, la nesfarsit;

  de unde reiese ca toate femeile din lume trebuie sa locuiasca pe strada aia ๐Ÿ™‚

 2. ๐Ÿ™‚ right. unless there is “the bunica”. one ‘bunica’ to rule them all ๐Ÿ™‚

 3. ah.. dar e si “strada pe care mergeam la scoala”. fotografiata si tot tacamul de dovezi :))

 4. @Gyzzard: halal copilarie! ๐Ÿ™‚

  @catmine: mda, aici au venit unii si au furat placuta, asa ca s-a cam terminat cu fotografiatul ๐Ÿ™

  @Monica: GramoBebe raspunde: macar daca s-ar fi chemat “strada pe care am pupat-o pe Monica”! ๐Ÿ™‚

 5. Eu am vauzt si str. “Strada unde am sarutat-o prima oara pe Mimi”. WTF… astia au innebunit?

 6. “Strada unde bateam mingea cu baietii” (Selari)
  Mergea cam mult de la strada unde a copilarit pana la cea unde batea mingea cu baietii.

  PS: Cine e ala care se tot lauda?? :))

 7. este o campanie Apa Nova pentru care se pare ca primaria Bucurestiului ii tot amendeaza. Cel mai mult imi este mila de taximetristii care au primit comenzi de pe strada unde mi-am pierdut portofelul.

 8. la adi ciubotaru am vazut o poza cu o tablita din aia, editata in photoshop, pe care scria: “strada pe care am fost batuta cu bestialitate de doi necunoscuti” ๐Ÿ™‚

  ar putea fi inventate multe titluri funny; de pilda: “strada pe care m-a lovit masina de fiecare data cand am incercat sa traversez”, “strada pe care, in timp ce incercam sa-mi recuperez mobilul pe care il scapasem in canal, m-a calcat un tip pe cap”, “strada pe care am vazut in mod frecvent oameni care urinau in public”, “strada pe care n-am trecut niciodata” etc.

Comments are closed.