M-au amenintat!!!!!!

Sa vina politia copiilor! Imediat! Auzi aici, imi faceau baie si se pregateau sa ma scoata din cadita si ma frichineam (so what?) si mi-au zis ca sa nu ma mai agit asa ca daca ma scapa si dau cu capul de cadita raman prostut si dupa aia cand o sa ma fac mare n-o sa mai pot sa imi aleg orice meserie vreau eu si o sa trebuiasca sa ma fac politician! 🙂

4 thoughts on “M-au amenintat!!!!!!”

 1. aici politia copiilor. draga gramokid, nu te speria prea tare, ca nu te lasa nimeni sa dai cu capul. ei sunt parintii tai si te iubesc si numai gandul ca ai putea ajunge politician ii face sa dezvolte brusc capacitati extra bla bla plus multe brate care sa te sprijine sa nu care cumva sa cazi… dar nu te mai frichini nici tu, ok?

 2. cand eram mic, de incepusem sa stau in fund, ma spala maica-mea intr-o galeata speciala pentru copii, din plastic transparent. stateam complet in apa, cu capul la suprafatza, imi aminteam de zilele bune din burta ei si aratam ca un copil la borcan.

 3. Aha! Deci de aia oare au si ai mei mare grija cu capusorul meu la baitza? Cred ca ei sunt insa mai norocosi pentru ca eu nu ma agit… tare… inca… cand sunt in caditza. Nu ar fi culmea totusi ca ei sa ne pazeasca atat, iar noi tot politicieni sa ne facem? Hmmm… ce zici… ne facem partid?

 4. @Monica: Sa traiti, am inteles! 🙂

  @max: “Copil la borcan” – Hihihi!!!! Am incercat sa ne inchipuim cum arata! 🙂 Esti foarte simpatic! 🙂

  @Miruna: E o idee! Partidul bebelusilor, nu? Prima revendicare din platforma program ar putea fi formulata asa: “Bebelusii cer sa nu li se mai lege strans caciulile alea care vin peste urechi si se incheie sub barbie atunci cand sunt scosi afara!”

  @all: Oare cum ar fi daca ar avea si bebelusii drept de vot? 🙂 N-ar fi funny discursurile electorale, dat fiindca ca domnii politicieni ar trebui sa li se adreseze la un moment dat si bebelusilor?

  Imi si inchipui cum s-ar scalambai ca sa para mai simpatici! 🙂

Comments are closed.