O mica problema

Am primit in ultima vreme cateva comentarii cam aiurea. Ba ca am blog fiindca “asa e moda”, ba ca de ce parintii mei isi exprima unele pareri proprii pe blogul meu, in loc sa povesteasca, pur si simplu, doar ce fac eu, plus alte chestii suficient de urate incat sa nu merite sa le pomenesc.

Sper sa nu se simta nimeni prost dar, pana la urma, asta e un jurnal pe care il scriu parintii mei pentru mine. Poate o sa-l citesc si o sa ma amuze, poate nu. E un jurnal pe care il poate citi oricine, dar este, pana la urma, jurnalul meu.

Parintii mei il scriu, in primul rand, pentru mine. Se bucura, bineinteles, ca am prieteni virtuali, dar au destul de mult timp de petrecut cu mine in realitate. Si nu prea mai au nervi de tocat cu oamenii care n-au ceva mai bun de facut decat sa scrie comentarii “ironice” sau sa improaste cu rahat pe blogul unui bebelus.

Asa ca s-au gandit in ultima vreme ca poate ar fi mai bine sa dezactiveze posibilitatea de a lasa comentarii pe acest blog. In fond, prietenii au si alte modalitati de a comunica. ๐Ÿ™‚

Dar inainte de a face asta au dorit sa discute despre aceasta hotarare, sa se asigure ca e cea mai buna, ca nimeni dintre cei care intra de obicei sa citeasca acest blog nu se va simti prost s.a.m.d. Si asa a aparut acest post.

9 thoughts on “O mica problema”

 1. Salut! Si noi suntem de acord cu parintii tai. Am inceput jurnalul-blog din doua motive: 1). pentru a revedea locuri, prieteni si la urma urmei pe mine insami cand voi mai creste mare; 2). pentru ca aveam nevoie de o modalitate de a impartasi cu familia, prietenii, cunoscutii aflati departe evenimentele mici si mari din viata mea. Probabil aceleasi motive i-au indemnat si pe ai tai sa creeze pagina asta, nicidecum “moda”. Daca am cunoscut noi prieteni (sau cel putin “colegi” de generatie) astfel, cu atat mai bine… Cat despre comentarii, noi am activat inca de la inceput moderarea lor, cu toate ca poate e putin frustrant pentru cei ce le scriu. Preferam metoda asta si v-o recomandam si voua. Astfel, luam cunostinta de comentariile critice, dar avem optiunea de a nu le publica pentru ca scopul blogului nu este acela de a crea polemici… Pe curand! (scuze pt intindere :D)
  Miruna&co.

 2. O varianta mai interesanta ar fi sa dai posibilitatea celor care vor sa se inregistreze pe blog si sa faci blogul privat. Asa, doar cei care sunt inregistrati vor vedea si vor comenta. la inregistrare ai sti exact cine e cel care vrea sa aiba acces la blogul tau.
  Sau, asa cum zice Miruna, nu postezi comentariile aiurea. Pana la urma e casa ta si copiii nu au chef de dezbateri si discutii in contradictoriu. Poti sa scrii si o politica in sensul asta!

 3. mie-mi place sa las comentarii pe blogul tau, bai, Gramokid.
  dar sa stii ca te inteleg. si nu m-as supara deloc. ti-as citi in continuare blogul si m-as minuna tot asa de cat esti de frumushel.
  te pup!

 4. cum vrei tu, kid, dar sa stii ca, daca ai probleme, poti sa le spui oamenilor rai ca ai un prieten mai mare, igor cel cumpit, care o sa vina sa-i sperie: buh! si o sa-mi iau si pistolul cu apa la mine.

 5. moderare. eu vreau sa iti las comments la blog, si sper sa iti pot lasa in continuare – e singura platforma de comunicare la care ma incumet sa ader ๐Ÿ™‚

 6. @all: multumim pentru sugestii si incurajari; problema e ca nu avem timp pentru moderare, si chiar daca nu ar aparea in public, tot ar trebui sa citim comentarii “urate”;

  Pentru o perioada, pana se linistesc sau dispar anumiti oameni, nu vor mai putea fi lasate comentarii pe blogul lui Gramokid. Ne pare foarte rau, dar nu o sa fie pentru totdeauna.

  Noi o sa comentam pe alte bloguri de copii frumosi. ๐Ÿ™‚ Nu pierdem legatura.

Comments are closed.