6 thoughts on “Pianistul”

  1. wow! wow! wow! n-am vazut in viata mea de doi ani jumate o claviatura! ce cool e! creca m-ash distra ore-n sir! si ce bine suna ce faceti voi acolo! acum o sa ma tavalesc pe jos in crize, pana o fac pe maica-mea sa se gandeasca bine ce prieteni cu pian acasa stie, ca sa-mi faca o bucurie.

  2. Extraordinar… Suna nemaipomenit! Sa stii ca se gandeau si ai mei sa imi ia o pianina pe bune (hmm… Yamaha sa zicem), dar si-au revenit apoi cu picioarele pe pamant. Cu urechea lor muzicala (sic!) si cu dexteritatea mea iesita din comun (ei, oricum, acum nimeresc in gurita cu degetelul, dar inainte… nop!), nu cred ca ieseam in castig din afacerea asta. Dar… acum suna tentant. Poate ne facem formatie cand mai crestem, vedem noi… O sa revin totusi cu concertul nr. 2 in Mi (foarte) minor cat de curand. Spor la clapuit!

  3. da, foarte frumos, n-am ce zice. ce program folositi? frutty loops? ca si eu cu tati cantam asa. poate scoatem un album, ce ziceti? de rock… eu pun si tignalul 😉

  4. @max: da, e fain sa ai asa ceva la indemana pentru perioadele in care te plictisesti de jucarii. Unde mai pui ca scoate si unete.

    @miruna&co: pai cand am vazut eu cum te distrai tu cu orga ta m-am rugat de ai mei sa ma lasa sa butonez si eu. Facem si formatie. Iti dai seama ca i-am scoate pe toti din minti cu melodiile noastre. 🙂

    @cezara: folosim niste softuri de linux, dar eu nu stiu cum se numesc exact. 🙁 Poate facem un concert in trei ca vrea si miruna.

    @Monica: cica nasucul e de la mami. Il asteptam si pe bebe al tau sa ne intrecem in cantari. 🙂

Comments are closed.