13 thoughts on “Ciudatenii”

 1. te invidiez ca ai matza. maica-mea nu vrea sa-mi ia, zice ca n-are ce face cu ea cand plecam cu totzii mai mult timp de-acasa. si ca e greu cu matza la bloc. tu stai la curte?

 2. @max: stam intr-o garsoniera mica la casa si e ok cu pisica. Vara sta mult afara si se joaca cu alte pisici. In plus, casa e pe o intrare, nu la strada si nu trec multe masini. Daca se razgandeste mama ta, iti fac cadou un pisoi. 🙂

 3. pfiuu, ce as vrea si eu un animalut. eu si tati, vai de noi… stam la mana lui mami sa ne ia si un catelus. esti un norocos!

 4. Super “ciudateniile” astea… care mai de care mai interesanta. Vrem si noi secretul 😉 (e clar ca daca ni-l spuneti nu mai e secret, dar tot il vrem). Distractie placuta cu pisoiasii! Ei “vorbesc” deja oare?

 5. @Ionuca, scuzati, nu s-a ingrasat!S-a facut pufos. E o maaaaare diferenta. Plus ca risca sa devina dulce, gen pişcoţel. Cum mai furam noi copilul acesta, cum?

 6. @ionuca: adica am mai crescut? 🙂

  @cezara: da, e frumos sa ai un animalut prin casa. Eu ma uit tot timpul dupa pisi. Daca ar fi dupa mine as tine-o langa mine si as incerca sa vad ce gust are. 🙂

  @ge t & fantasya: multumim de aprecieri.

  @Miruna & co: s-au jucat ai mei cu niste efecte in gimp (un program de editat foto) si asa au iesit ciudateniile. Cred ca pisicile cresc mai repede decat copiii si inteleg mai repede niste chestii. Deja sunt la nivelul meu: cand aud ca cineva vorbeste, miauna si ei. 🙂

  @Monica: ei, nu sunt chiar asa de pufos. Pot sa ma las furat intr-o zi pentru cateva ore daca vreti voi. 🙂

 7. Cum nu esti pufos?> ce e cu fălcuţele acelea? dar cu bărbiţa? de mânuţe nici nu vreau să povestesc! În curând vei fi ciupibil (delicat, desigur;)

 8. @monica: hihi, deja sunt ciupibil, mai ales la falcute. Deocamdata ma distreaza, dar mai tarziu o sa ma enervez din cauza oamenilor care o sa ma tot traga de ele.

  @Alina: multumim frumos. Vrem si noi sa o vedem pe Mara. 🙂

Comments are closed.