Noutati gastronomice

Am inlocuit o masa de lapte cu ceva delicios. 🙂 Un sfert de morcov, un mar, o mandarina (portocalele sunt cam acre pentru gustul meu) si un sfert de banana. Se prepara intr-o chestie care face zgomot numita robot de bucatarie si gata. Ies cam 200ml de crema. Si neaparat la sfarsit trebuie adaugata o masura de cereale cu piersici. Yami! Yami!

Mai incerc si supa de legume cu morcov, pastarnac, telina si cartof dulce (preferatul meu). Se pun toate la fiert, iar unele se paseaza dupa gust, tendinte, greutate si toleranta. Eu cred ca rezultatul e foarte bun si as manca tot, numai ca nu e dupa mine. Trebuie sa fie pregatit si stomacelul meu, asa ca mi se da cu masura. Pofta buna! 🙂
sweet
Imaginea cu cartofii dulci e de pe BBC Good Food.

5 thoughts on “Noutati gastronomice”

  1. ups, mi-ai facut pofta de mancare. Eu am niste ciuperci in frigider si cam atat, nu cred ca tu ai voie la ele inca. Sa mai scrii din astea. 🙂

  2. maica-mea nu s-a prea tinut de masuri ca la carte. daca mi-a placut, mi-a cam dat. e drept ca eu am si un stomac beton si nu m-a durut niciodata burta. cand iti place ceva mult, baga o privire intelept-matura (sa te creada mai mare), pocneste din calcaie in semn ca mai vrei si tranteshte-le eventual si un gangurit din ala cum numai tu shtii, de se topesc. sa curga sucul de portocale!

  3. @dulceata: pofta buna la ciuperci!

    @max: mersi de pont, acum s-au prins si oamenii din jurul meu de ce pocneam din calcaie. Noroc ca ai spus tu. 🙂

    @Monica: fain! 🙂 Inseamna ca tu manaci foarte sanataos. Incerc sa ii invat si pe ai mei sa faca la fel.

  4. pai poate le gângureşti alor tăi aşa: dîng dîng dîng aaaaaaaaaa.a.aaaaaaa. mba!
    adică ar fi:” cartofi dulci la cuptor, ydrobiti cu furculita si amestecati cu scortishoara. poate si miere.” mbun mbun mbun!

Comments are closed.