I love Baby Einstein*

*Baby Einstein = niste filmulete pentru bebelusi cu tot felul de chestii funny / educative – jucarii, muzica clasica, copii frumosi, animalute de plus etc.

p.s.: Da, sunt din nou la bunici.

7 thoughts on “I love Baby Einstein*”

 1. Bravo! Si mie imi place Baby Einstein (din cand in cand), dar cred ca trebuie sa mai faca ai mei niste aranjamente ca sa imi placa mai mult. Oricum, invatam cu totii cate ceva din cele cateva minute pe zi cat ne uitam la filmuletele astea. Distractie faina pe mai departe!

 2. bravo, bine ca iti place sa te uiti… eu stiam la varsta ta reclamele pe de rost. poate nu e bine sa te uiti la televizor, dar eu zic ca filmulete sau reclame e bine sa vezi… te stimuleaza, sunt multe imagini, culori care te atrag si descoperi tot felul de chestii.
  se pare ca e bine tare la bunici… nu mi-i imprumuti si mie?
  pupici!

 3. @Miruna: hihi. Si ai mei invata tot felul de chestii odata cu mine. Mai nou, cand ma uit la Baby Eintein, imi vine sa merg si fac pasi. 🙂 Sper sa-ti placa si tie. 🙂

  @Cezara: noi nu avem decat un tv mic si nu prea ma uit la el. Ma uit doar la Baby Einstein pe calculator, cam 10-20 de minute, ca mai mult nu am rabdare. 🙂

  Da, e bine la bunica ca ma tine mai tot timpul in brate si imi face toate mofturile. Pupici si tie. 🙂

Comments are closed.