Primul meu dintisor!!!

E un incisiv central de jos. Va arat imediat unde e. Am fost cam agitat de la el, sper ca la urmatorul sa fie mai bine. 🙂

7 thoughts on “Primul meu dintisor!!!”

 1. Esti un frumos, imi vine sa pup monitorul, cat de scumpic esti!
  Mie tocmai mi-a iesit o masea de minte :). Si chiar ma intrebam cum suportati voi, asa micuti, durerea, ca pe mine m-a chinuit o saptamana in care nu am fost in stare de nimic!

 2. Felicitari!!! Sigur vine si al doilea curand (iti spun din proprie experienta :D). Sa vezi cate lucruri interesante poti face cu dintisorii astia… eu am gasit deja jucarii cu urme de la dintii mei si am spart si cateva baloane cu ei. Distractie placuta!

 3. @Anx: multumesc. Pup si de la mine.:) Suportam greu durerea si nu exista calmante pentru noi. Partea buna e ca nu o sa ne mai amintim de perioada asta cu durerea cauzata de primii dintisori.

  @Raluca: asa o sa fac. 🙂

  @Miruna&co: sa stii ca asa este. Am descoperit in seara asta ca se pregateste si al doilea dintisor de jos. Pupici si sa ne mai spui din astea, sa stim si noi ce mai urmeaza. 🙂

  @Vio: da, cresc foarte repede. Chiar zicea bunica ca nu prea am apucat sa port hainutele frumoase pe care le-am primit de la tine. De fapt, imi trebuie hainute noi din 2 in 2 luni, asa de repede cresc. 🙂 Pup!

  @max: o tot musc pe saraca bunica de umar, ca imi iese si al doilea dintisor. O sa fiu mushcacios adevarat atunci. 🙂

  @Cezara: multumesc. Cam asa am inceput sa fac. 🙂 Pupici!

Comments are closed.