12 thoughts on “In actiune!”

 1. bebe, ai evadat? semn ca putem fugi in lume doar noi doi, doar noi doi, pana nu se prind mama, tata si Ionuca? 🙂

 2. Hai ca vad ca merge treaba perfect! Nu mai avem mult si putem face un concurs de viteza impreuna. 😉 Spor la pasi si escaladari si atentie la picioare! Pupici…

 3. Buna Razvan! Iata-ne ajunsi din nou pe blogul tau. Am luat la cunostinta dorinta ta de a ne “vizita”, macar virtual daca in realitate este ceva mai dificil. Comunica-ne, te rugam, ID-ul tau de pe gmail pentru a te introduce pe lista invitatilor nostri permanenti.
  Oricand esti binevenit! Abia astept sa ne impartasim din experientele acumulate.

  Cu drag,
  Matei

 4. Tot noi suntem! In cursul zilei de astazi am reusit sa vedem si postarile tale anterioare. Ajungand la postarea din ziua botezului tau, l-am recunoscut cu surprindere pe parintele tau spiritual, Paul(?????). Ce mica este lumea! Cu ceva timp in urma (pe vremea cand eram inca in Romania) am activat impreuna in corul Catedralei Romano-Catolice din Iasi. Speram sa nu facem o confuzie dar asemanarea cu amicul nostru de atunci este izbitoare. Ne inselam?

  Pupici!

  Matei, Marilena si Cristian

 5. Salut Cristi si Marilena si Matei:). Da, asa e. recunosc. eu sunt:). Ma bucur sa va vad in blogosfera. Intradevar. Ce mica e lumea.

 6. @Tiarantos: Multumesc. Incep sa nu mai fiu asa de pufosel. Merg rapid si cresc in inaltime. 🙂

  @Monica: Da, cu tine as fugi oriunde! 🙂

  @Miruna: Suntem pregatiti pentru alergat. Deocamdata nu ma lovesc prea tare. Trebuie sa iau lectii de la tine sa invat coborarea din pat, ca aici e mai greu si pic. 🙂

  @Raluca: Nu prea ma atrage broscuta verde. Nu stiu de ce. Imi place albastru. 🙂

  @Matei: Azi ii pun pe ai mei sa trimita mesaj cu id-ul sa putem vedea si cum descoperi tu lumea. Pupici multi!

  Imi pare bine ca v-ati intalnit virtual cu Paul pe blogul meu. 🙂

Comments are closed.