Va invit la buni acasa…

Am facut un vaccin si nu am plans deloc cand m-au intepat. Fac tot felul de nazbatii: ma bag pe dupa dulapuri de unde nu mai pot iesi, bucataresc toate vasele si incerc sa fac muzica cu ele trantindu-le pe gresie, rasfoiesc agende de lucru, car sticle de plastic de diferite marimi prin toata casa, o iau pe buni de la treburile ei si o duc pe hol la jucat fotbal. Agitatie continua. πŸ™‚

Saptamana trecuta mi-a mai iesit un dintisor. Am 7 acum, dar tot nu ma dau in vant dupa chestiile bune de rontait. Tot mancarea pasata imi place. πŸ™‚Aici pozez

Am gasit o iconita si nu vreau sa o dau

Chiar nu vreau πŸ™‚

Ups! Am scapat-o pe jos.

Hm, se intampla ceva care imi distrage atentia

Da, au inceput reclamele…. pauza…

p.s.: se pare ca si ai mei au avut de lucru. Au renovat casa. πŸ™‚

5 thoughts on “Va invit la buni acasa…”

  1. Bravo, bravo… exerseaza fotbalul cu buni ca sa putem face un meci cand ne-om intalni. Cat despre papica, sunt convinsa ca o sa inceapa sa iti placa de toate curand… poate dupa ce iese si al optulea dintisor? Eu am 8 de vreo 5 luni si parca nu mai vrea sa iasa nici unul, dar mai am rabdare. Hai la reclame inapoi ca tare mai sunt interesante. Pupici!

  2. Asa, asa, foarte bine, le aratam noi cine e seful! :))Si imi place tare penultima poza, acolo unde privesti concentrat…semeni cu un viteaz ce contempla campul de batalie la sfarsitul confruntarii iconoclaste cu mami! :))

  3. @miruna: da, ma antrenez special. Am vazut ca tu esti experta la papat. Papi chestii nepasate singura. Esti super! Dintii ii tin doar pentru expozitie, nu-i folosesc decat la ros chestii pe care nu ar trebui sa le rod. πŸ™‚ Pupici si tie!

    @andy: multumesc. de fapt, in penultima poza doar reclamele ma interesau. πŸ™‚

  4. Cati ani voinicul? Pare un baietel stapan pe sine, hotarat! Nici nu imi inchipui ca ar putea plange din cauza vreunu-i dintisor sau vaccin!
    P.S. Merci ca m-ai acceptat in “casa” ta!

Comments are closed.