Pozele de Craciun

Sunt cu mine si pisi pe post de cadouri. ๐Ÿ™‚ Altfel, am primit mai multe carticele. Una e cu povestea cu ridichea uriasa (probabil din cauza poreclei mele), alta are niste magneti pe care trebuie sa ii lipesc pe pagini, iar alta e cu niste cantecele in engleza si cu niste butoane pe care pot sa apas.

Si mai e una cu o pisicuta care organizeaza o petrecere si da mai multe telefoane. Si am mai primit si alte jucarii si hainute de la bunici. Va pup si va doresc sarbatori fericite, imi pare rau ca nu prea am timp sa scriu aici, dar acum stau cu Ramona si Gigi si suntem ocupati toata ziua unii cu altii.

Iar acum pozele:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Pozele de Craciun”

 1. Craciun fericit Razvan :). Vad ca a fost mai entuziasmat de plasa decat de cadouri, eh… deja e plictisit la cate primeste ๐Ÿ™‚

 2. Razvan, esti un dragalas si jumatate! si pana la urma cine a castigat punga, tu sau pisica?
  Pare interesanta cartea cu petrecerea pisicutei, vezi sa nu dai de o petrecere pisiceasca la tine in punga.A, nu era a ta! sau era?

 3. Sฤƒrbฤƒtori fericite ศ™i Anul Nou cu bine! La povestea ilustratฤƒ cu punga ศ™i pisica noi am avut un deja-vu (fฤƒrฤƒ accente acuma…)

 4. @Raluca: si cu razvan in sacul de cadouri! ๐Ÿ™‚

  @PiticStyle: Sarbatori fericite si tie! Ei, m-au incantat si cadourile, in special o carte cu melodii diverse. ๐Ÿ™‚

  @Andy: Sarbatori fericite! Pupici!

  @Ionuca: Ioi, multumesc mult pentru aprecieri ๐Ÿ™‚

  @Monica: Folosim cu randul punga de cadouri. Imi place cartea cu pisicuta pentru ca are un buton pe care tot apas la nesfarsit poate imi raspunde cineva la telefon. ๐Ÿ˜‰ Pupici!

  @arhitectul: Sarbatori fericite si voua! Aha, deci si voi ati avut parte de distractie cu pungile de cadouri. Fain! ๐Ÿ™‚

 5. are o mutritza tare simpatica pe post de cadou!tot nu stiu ce varsta are?sarbatori fericite in continuare!

Comments are closed.